Home 2019-2020 Coaches, scheidsrechters en wedstrijden

Coaches, scheidsrechters en wedstrijden

0
Coaches, scheidsrechters en wedstrijden

Het was afgelopen zaterdag een mooi gezicht om alle Eemvogels weer op het veld te zien staan en om alle toeschouwers weer te verwelkomen langs de lijn. Nu de eerste wedstrijden er op zitten, zijn er een paar zaken die de TC graag nog onder de aandacht van alle leden wil brengen. Lees verder voor alle informatie.

Trainers/coaches

Sinds het laatste bericht over de toewijzing van de coaches zijn er nog enkele kleine wijzigingen geweest. Hieronder het volledige overzicht van alle coaches en trainers in het huidige seizoen:

De Eemvogels S1: Theo (trainer/coach)

De Eemvogels S2: Manny (trainer woensdag/coach), Rick (trainer woensdag), Theo (trainer maandag)

De Eemvogels S3: Jeroen (trainer/coach)

De Eemvogels S4: Jeremi (trainer), Birgit (coach)

De Eemvogels A1: John (trainer/coach), Jeremi (trainer/coach), Sander (trainer)

De Eemvogels A2: Sander (trainer/coach), John (trainer), Jeremi (trainer)

De Eemvogels B1: Rianne K. (trainer/coach), Jesse (trainer/coach)

De Eemvogels C1: Koen (trainer/coach), Stijn (trainer/coach)

De Eemvogels D1: Hélène (trainer/coach), Ilse (trainer/coach)

De Eemvogels E1: Birgit (trainer/coach), Masja (trainer/coach)

Kangoeroes: Birgit (coördinator/trainer), Ingmar (trainer), Julia (trainer), Anouk (trainer)

 

Scheidsrechters

Nu de competitie weer is begonnen hebben we ook scheidsrechters nodig om de wedstrijden in goede banen te leiden. Jesse is druk bezig geweest met het toewijzen van scheidsrechters aan de diverse wedstrijden. Op dit moment staan de scheidsrechters voor komende zaterdag op de site en in de Wedstrijdzaken app. In de aankomende week zal dit schema verder volledig worden aangevuld. Heb je vragen over de scheidsrechters of sta je nog niet ingedeeld en zie je het zitten om ook wedstrijden te fluiten? Neem dan even contact op met Jesse zodat hij met je mee kan kijken wanneer je een wedstrijd kunt gaan fluiten. We zitten zoals ieder jaar krap in de scheidsrechters dus we hopen op jullie hulp!

Wedstrijden

Helaas hebben wij in de zomer en bij de start van het huidige seizoen te maken gekregen met meerdere late afmeldingen. Dit heeft gemaakt dat wij bij de senioren en junioren krap zitten wat betreft spelende leden en dat teams wekelijks veel moeite moeten doen om de teams compleet te krijgen. Om er voor te zorgen dat iedereen gewoon lekker zijn of haar wedstrijden kan blijven spelen wil de TC aan iedereen het dringende verzoek doen om eventuele afmeldingen tot het minimale te beperken. Met name last-minute afmeldingen maken dat wedstrijden verplaatst moet worden en dat hele teams ineens geen wedstrijd meer kunnen spelen. We hopen op jullie medewerking en bijdrage aan de teamsport die we met zijn allen beoefenen!

Daarnaast zijn nieuwe leden natuurlijk meer dan welkom. In tegenstelling tot voorgaande jaren komen we nu met name dames te kort, al zijn heren natuurlijk ook van harte welkom. Ken je iemand die geen, een beetje of veel korfbalervaring heeft? Het maakt eigenlijk niet uit want iedereen is van harte welkom om de sfeer en gezelligheid te komen proeven en om op eigen niveau te korfballen.

De gehele TC wenst iedereen een heel sportief seizoen toe!