Komende maandag, woensdag en zaterdag starten de trainingen in de zaal voor alle teams. In deze overgangsperiode tussen veld en zaal hebben er enkele wijzigingen in teams plaats gevonden als gevolg van het terug trekken van de A2. Lees verder voor alle informatie over de start van de zaalcompetitie.

Teams

Kort na de start van het huidige seizoen werd duidelijk dat, als gevolg van enkele opzeggingen bij de dames bij de start van de competitie, enkele teams zeer krap kwamen te zitten. Dit heeft er gedurende het afgelopen seizoen toe geleid dat er wedstrijden verplaatst moesten worden en dat er zeer regelmatig een beroep werd gedaan op de flexibiliteit van een groot aantal van onze leden.

Duidelijk was dat het vasthouden aan de huidige situatie onhaalbaar was met het oog op het aanstaande zaalseizoen. Helaas hebben we om die reden moeten besluiten om de A2 terug te trekken voor het zaalseizoen. Het gevolg daarvan is dat er bij met name de oudere jeugd en bij seniorenteams enkele wijzigingen hebben plaatsgevonden. Inmiddels zijn de directe betrokkenen daar over ingelicht en is de indeling voor de zaal definitief. Het volledige overzicht van de teams is hier terug te vinden.

We verwachten dat deze noodgedwongen terugtrekking er toe zal leiden dat de druk op het vele invallen wat verlicht wordt en dat ook het verzetten van wedstrijden eerder een uitzondering dan de regel wordt. Dit biedt een ieder de gelegenheid om voldoende speelminuten te maken en het doorgaan van wedstrijden is daarmee tevens meer gewaarborgd. Met eventuele vragen over de veranderingen kun je terecht bij de trainer/coach van je eigen team.

Trainingen

Ruim een week geleden zijn ook de trainingstijden gecommuniceerd in dit artikel. Inmiddels is het volledige overzicht van de trainingstijden ook terug te vinden onder het kopje trainingstijden op de site.

Start competitie

Op zaterdag 27 november zal voor (vrijwel) alle teams de start van de competitie zijn. Het wedstrijdprogramma zal in de komende 2 weken door de bond worden afgerond en zodra dit volledig is zal het programma richting alle teams worden gecommuniceerd.

Wij wensen jullie alvast veel plezier in de zaal dit jaar en laten we hopen dat het dit jaar wel mogelijk is om het hele zaalseizoen af te maken!