Afgelopen zaterdag hebben veel leden en niet-leden hun korfbaltalenten laten zien! Het schutterstoernooi was een groot succes. Hieronder volgt een korte terugblik. 

Het was een regenachtige en koude dag op het Eemvogelveld, maar dat mocht de pret niet drukken. Maar liefst 26 duo’s streden tegen elkaar om aan het einde van de dag tot winnaar van het toernooi gekroond te mogen worden. Wat was het leuk om te zien dat niet alleen korfballers maar ook niet-korfballers aan het scoren waren! Soms zelfs beter dan ervaren leden 😉

Na een aantal spannende voorrondes, werden er drie poules gecreëerd met winnaars, runner-ups en verliezers. Daarnaast was er een vierde poule voor de jeugd (en ouders) met lagere korven. Ondanks de wind en regenbuien gingen alle spelers in alle poules steeds vrolijk door! Stoer hoor! Uiteindelijk zijn er verschillende teams tot winnaar van hun poule bekroond. Jelle en Nathanja wonnen van de verliezers, Team M&M won in de runner-up poule en Team M&L kunnen het wel won in de poule met lagere korven! Complimenten voor deze teams! Uiteindelijk waren De Veteranen de grote winnaars van het toernooi. Jordi en Rick Mast hebben gewonnen en kregen een bon van Bowlingbaan Overhees! Knap gedaan!

Na afloop van het toernooi bleef een groot aantal deelnemers eten. Op het menu stond een heerlijk broodje hamburger met frietjes. Het nieuwe veldseizoen is op deze manier gezellig ingeluid. De AC bedankt iedereen voor het meedoen en de gezelligheid!