Home 2019-2020 Zaterdag 14 mei: Pubquiz!

Zaterdag 14 mei: Pubquiz!

0
Zaterdag 14 mei: Pubquiz!

We houden de sfeer er dit buitenseizoen goed in; zaterdagavond 14 mei zijn jullie nogmaals welkom in de kantine voor een pubquiz! Een quiz waarin jullie kennis van diverse onderwerpen wordt getest. Zorg dat je erbij bent!

Aangezien de pubquiz altijd een geliefde activiteit is, organiseren we hem dit seizoen gewoon nog een keer! Bij de vorige quiz in maart kon niet iedereen aanwezig zijn, dus wij hopen dat er voor 14 mei meer animo is. Was je er de vorige keer ook bij? Geen zorgen, deze quiz is weer helemaal nieuw!

Vanaf 19.45 uur zijn spelers én supporters van de B1, A1, S1, S2, S3, S4 en KorfbalFit welkom in de Eemvogelkantine. Om 20.00 uur begint de pubquiz en deze is rond 22:00 weer afgelopen. De bar zal de hele avond open zijn voor drinken en snacks!

Ook dit keer bestaat de pubquiz weer uit allerlei kennisvragen in verschillende rondes. Weet jij bijvoorbeeld wat de langste rivier ter wereld is of waar de zeven wereldwonderen te vinden zijn? Herken jij direct liedjes bij de eerste noot? Meld je dan aan en probeer te winnen. Je kunt je opgeven als individu of als team! Natuurlijk is er een prijs voor het winnende team!

Aanmelden kan via deze link: MELD JE HIER AAN

We zien jullie graag de 14e!

Groetjes, de AC