Home competitie De Eemvogels start zaalseizoen goed

De Eemvogels start zaalseizoen goed

0

In de eerste zaalwedstrijd van dit seizoen trad De Eemvogels aan tegen het bekende De Corvers uit Hilversum. Net als in de voorgaande ontmoetingen wist De Eemvogels voor rust al een gat te slaan, 12-2. Na rust werd de score verdubbeld en konden de eerste punten in de zaal worden bijgeschreven.

De start van de thuisploeg was uitstekend te noemen. Vrijwel iedere aanval was een doelpunt en binnen het kwartier stond De Eemvogels met 7-1 voor. Er werd over vele schrijven gescoord en de lange aanvallen maakten het mogelijk om de druk op de tegenstander te houden. Met wat doorwisselen bij de heren bleef er ook veel variatie en verdedigend stond het als een huis. Bij rust stond er een 12-2 voorsprong op het bord.

In de tweede helft bleven de Soesters aanvallend een hoog tempo spelen. De Corvers kwam beter in de wedstrijd en wist bij vlagen beter mee te scoren. Het was echter onvoldoende om de spanning terug te brengen. In het laatste kwartier werd de 20 gehaald door de thuisploeg en dit werd nog wat verder uitgebreid. A-junior Mia Visser maakte haar debuut voor De Eemvogels in de zaal, nadat zij dit eerder in het seizoen ook al op het veld had gedaan. Met nog enkele fraaie treffers werd de eindstand op 24-10 bepaald. Een goede overwinning voor De Eemvogels.

Volgende speelt het team uit in Nunspeet tegen Hellas.

Doelpuntenmakers: Jordi Mast 6x, Koen van Barneveld 5x, Daniëlle Ras 4x, Ilse van Barneveld 2x, Jeroen van Kappel 2x, Jeremi Mast 2x, Birgit Brouwer 2x, Maurice van Dillen 1x