Home 2023-2024 Seizoensslot in het teken van afscheid

Seizoensslot in het teken van afscheid

Na een goed eerste veldseizoen en een goed zaalseizoen bleek het tweede veldseizoen een grotere uitdaging voor De Eemvogels. Waar spannende wedstrijden eerst toch gewonnen werden viel het kwartje de afgelopen weken telkens de andere kant op. Zo ook zaterdag tegen HKC in Utrecht. Na 5-5 ruststand wist HKC het net wat slimmer uit te spelen. Eindstand 12-11.

In de laatste wedstrijd van dit seizoen begon De Eemvogels met de afzwaaiende Maurice van Dillen en Jeremi Mast in de basis. Zoals wel vaker tegen HKC dit jaar ging het ook nu heel gelijk op en werd er tot aan de rust om en om gescoord.

Na rust wist HKC op de juiste momenten telkens een kleine voorsprong te pakken en leek de wedstrijd bij 12-10 gespeeld. De snelle aansluitingstreffer en nog een goede kans op de gelijkmaker betekende dat de spanning nog even terug kwam in de wedstrijd. Het bleek echter niet voldoende voor een resultaat. Eindstand 12-11.

Na de wedstrijd zijn Maurice en aanvoerder Jeremi in het zonnetje gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet voor de vereniging.

Het nieuwe seizoen start in de eerste week van de september.

Doelpuntenmakers: Ilse van Barneveld 2x, July Felten 2x, Jeroen van Kappel 2x, Jordi Mast 2x, Jade Kraaikamp 1x, Elise Koning 1x, Jeremi Mast 1x