Home 2013-2014 De Eemvogels zoekt trainer/coach voor gemotiveerd eerste team (4e klasse)

De Eemvogels zoekt trainer/coach voor gemotiveerd eerste team (4e klasse)

0
De Eemvogels zoekt trainer/coach voor gemotiveerd eerste team (4e klasse)

De Eemvogels 1 - najaar 2013
Wij zoeken een enthousiaste trainer/coach voor ons eerste team. Het team is zeer gemotiveerd en heeft de afgelopen jaren veel geleerd. Om de prestaties van het team verder te laten groeien, zijn we op zoek naar een trainer/coach die hen daarbij helpt. Wil jij jouw kennis inzetten om dit team te laten bloeien?

Wij zoeken een trainer/coach die…
…houdt van een uitdaging;
…graag werkt met jonge spelers;
…op een positieve manier coacht;
…graag toelichting geeft bij de oefeningen;
…motiverend en enthousiasmerend is richting de spelers;
…de spelers helpt hun plek te vinden in de vierde klasse.
Herken jij je hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden we jou?
Het eerste team van De Eemvogels bestaat uit jonge, enthousiaste en gemotiveerde spelers (gemiddelde leeftijd: 22). De spelers trainen twee keer per week anderhalf uur (op maandag en woensdag). Het zijn intelligente spelers die graag ook horen waarom ze iets beter op een bepaalde manier kunnen doen.

Het basisteam bestaat uit vier dames en vier heren. Bij de thuiswedstrijden kun je als coach ook putten uit de spelers van S2 (5e klasse). Bij de uitwedstrijden zal zoveel mogelijk een vijfde dame en heer meegaan.

De spelers hebben hart voor hun sport én de vereniging. Veel van hen zijn ook binnen de club actief om onze jeugd op te leiden. Binnen de lijnen wordt er voor elkaar geknokt, maar ook buiten het veld zijn ze een hechte vriendengroep.

De ideale trainer/coach verzorgt op maandagavond en woensdagavond de training en staat op zaterdag langs de lijn. Over één training per week is te praten. Vanzelfsprekend bieden we met een reis- en onkostenvergoeding.

Enthousiast geworden?
We gaan graag met je in gesprek! Mail naar Daphne Hilhorst (voorzitter TC) tc@eemvogels.nl of bel 06-13280691. Ook voor meer informatie kun je bij haar terecht.

 

Over de vereniging
KV De Eemvogels (Soest) is een kleine vereniging met circa 100 leden. Plezier en positiviteit staan hoog in het vaandel bij deze vereniging. De vereniging heeft momenteel zeven jeugdteams en drie seniorenteams. Kijk voor meer informatie op www.eemvogels.nl.