Home 2013-2014 Kledingplan: nieuwe wedstrijdtenues

Kledingplan: nieuwe wedstrijdtenues

0
Kledingplan: nieuwe wedstrijdtenues

hummelshirt_headerAls vereniging willen wij nette en professionele uitstraling hebben. Daarnaast wil je als speler graag elk seizoen een lekker zittend tenue. Daarom introduceren we met ingang van dit seizoen het kledingplan voor alle competitiespelende leden. Een uniform wedstrijdtenue voor iedereen.

Wat houdt het kledingplan in? Ieder competitiespelend lid krijgt een wedstrijdtenue in bruikleen. Het tenue bestaat uit voor de heren uit een rood wedstrijdshirt en een zwart broekje. Voor de dames bestaat het tenue uit een rood wedstrijdshirt en een zwart rokje. De wedstrijdshirts zijn voorzien van het Eemvogellogo.

Sponsoring
Naast het Eemvogellogo is het ook mogelijk dat het wedstrijdtenue wordt bedrukt met een sponsorlogo. Vanaf €200,- per jaar is het mogelijk om een team te sponsoren. Zo worden bijvoorbeeld senioren 1 en de A1 gesponsord door Lancyr Deelen. Deze sponsorinkomsten kunnen we als vereniging goed gebruiken om iets extra’s te doen. Denk hierbij aan het tijdig vervangen van materialen, het opknappen van de kantine en het organiseren van verenigingsactiviteiten.

Gebruikstermijn tenues
De wedstrijdtenues worden aan het begin van het verenigingsjaar uitgedeeld en voor de zomer weer ingenomen. Op deze manier heeft ieder lid elk jaar een goed passend wedstrijdtenue. De gebruikstermijn van de wedstrijdtenues is drie jaar. Daarna worden alle tenues door de vereniging vervangen voor nieuwe tenues. Op deze manier zorgen wij er als vereniging voor dat de teams er altijd verzorgd en uniform uitzien.

Bruikleen
Met ingang van dit seizoen betaalt ieder lid aan het begin van het seizoen €15,- voor de bruikleen van het wedstrijdtenue (shirt en broekje/rokje). Gedurende het seizoen is het de verantwoordelijkheid van het lid om ervoor te zorgen dat de kleding netjes blijft. Ieder lid wast zijn eigen tenue. Dat maakt het voor spelers ook makkelijker om in te vallen bij andere teams, zonder dat nog ergens het wedstrijdtenue moet worden opgehaald.

Uitdelen wedstrijdtenues
De wedstrijdtenues worden aanstaande zaterdag 7 september uitgedeeld tijdens de seizoensopening. We verwachten jullie allemaal om 12.10 uur op het veld. De wedstrijdtenues kun je ophalen in de kantine. Vergeet niet om €15,- mee te nemen.

Sporttas
Leden die interesse hebben in een bijpassende sporttas kunnen contact opnemen met Daniëlle Ras. De sporttassen vallen niet onder het kledingplan. De kosten voor een sporttas bedragen eenmalig €30,- voor een junior-sporttas en €35,- voor een senior-sporttas.

Meer informatie
Voor vragen over het kledingplan kunt u contact opnemen met het bestuur: bestuur@eemvogels.nl.