Home 2013-2014 De Eemvogels verliest van d’Ommerdieck

De Eemvogels verliest van d’Ommerdieck

0

S1 2013-2014_4305Afgelopen zaterdag ontvingen de Soester korfballers de spelers van d’Ommerdieck. Aan het begin van het zaalseizoen speelde De Eemvogels al bij deze ploeg in Nieuwleusen. De eindstand was toen 10-10. Na het goede resultaat vorige week tegen koploper Wolderwijd, waren de korfballers vastbesloten om ook nu weer punten mee te pakken.

De zeer zwakke eerste helft maakt het behalen van een goed resultaat echter moeilijk. Henk Luijk wist viermaal te scoren en ook Danielle Ras scoorde, maar d’Ommerdieck wist al in de eerste helft tien keer de korf te vinden, zodat de ruststand op 5-10 kwam.

Na de rust wisten de Soesters bij vlagen het gewenste niveau te halen. Henk Luijk maakte zijn vijfde treffer en ook Jordi Mast en Nando Kraaikamp wisten zich op het scorebord te werken. Het scoren verliep echter moeizaam en zo eindigde de wedstrijd met 8-13 in het voordeel van d’Ommerdieck.