Home 2013-2014 Dalto C3 – De Eemvogels C2

Dalto C3 – De Eemvogels C2

0

C2 2013-2014_4275Afgelopen zaterdag speelde de C2 tegen koploper Dalto. Een sterke tegenstander, maar in de rust stond het 4-4. Michael schreef het verslag van deze spannende wedstrijd.

De koploper was heel sterk maarrrr……
In de 1E helft ging het heel goed met de Eemvogels ,
Een speler van Dalto gaf de bal in de ruimte en scoorde 1-0.
Dalto sneed in bij Imbert en hij kreeg een strafworp en die ging er naast.
Maar we gingen er tegen aan en Sanne scoorde en de bal werd aangegeven door Eva 1-1 .
Dalto kreeg de bal en maakte gebruik van een goed schot 2-1.
Ook bij Michael werd gesneden en kreeg ook een strafworp en ging mis.
Bij Dalto ging het lekker en ze schoten de bal er weer in 3-1.
Eva maakte een mooie actie maar ze sneed haar tegenstander en het goal werd afgekeurd.
Sanne ging heel snel en maakte een doorloopbal en werd aangegeven door Imbert 3-2.
Dalto maakte gebruik van een mooie doorloopbalen scoorde 4-2.
Aniek maakte een mooie doorloopbal en scoorde, deze werd aangegeven door Michael 4-3.
In de laatste minuut scoorde Aniek weer en deze werd weer aangegeven door Michael 4-4.

In de pauze zeiden de trainers dat het heel goed ging en dat we er vol in moeten gaan.

Imbert draaide zich van de tegenstander af en scoorde met een schot 4-5, WE STAAN VOOR!
Dalto maakte een overtreding en Michael kreeg een strafworp en die ging mis.
Dalto maakte weer een doelpunt met een schot 5-5.
Dalto onderschepte de bal snel en scoorde weer 6-5.
Michael schoot de bal van een afstandje erin en het stond 6-6.
Dalto pakte de bal weer af en scoorde met een doorloopbal 7-6.
Aan het eind van de wedstrijd kreeg Dalto nog een strafworp 8-6.