Home 2013-2014 Nieuwe sponsor: autorijschool D. van Maaren

Nieuwe sponsor: autorijschool D. van Maaren

0
Nieuwe sponsor: autorijschool D. van Maaren

sponsor_autorijschooldvanmaarenHebben jullie de nieuwe advertentie op onze website al gezien? Autorijschool D. van Maaren is vanaf nu sponsor. Dennis stelt zich graag aan jullie voor.

Beste leden van Korfbalvereniging De Eemvogels,

Ik zal mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Dennis van Maaren en ik heb sinds januari van dit jaar een eigen autorijschool: Rijschool D. van Maaren. Ik ben jaren geleden begonnen met lesgeven in het basisonderwijs. Daarna ben ik eerst rijinstructeur geworden. Ook heb ik volwassenen opgeleid tot rijinstructeur en heb ik rijvaardigheidstrainingen gegeven.

Omdat ik korfbal een geweldige sport vind en ik graag een steentje bij wil dragen aan Korfbalvereniging De Eemvogels, ben ik mede-sponsor geworden van jullie vereniging. Wat ik zo lees op jullie website doen de teams het goed!

Wat ik belangrijk vind, is dat je vooral plezier moet hebben in de dingen die je doet. Want dan leer je het meest. Dat geldt voor het korfballen en zeker ook voor het leren autorijden. Ook als je moeite hebt met concentreren of met leren, is dat bij Rijschool D. van Maaren geen enkel probleem. Zoek je een goede rijschool waar je gestructureerd les krijgt van een enthousiaste instructeur? Neem dan gerust contact op! Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op de website van de rijschool.

Ik wil alle korfballers en leden heel veel succes wensen met alle wedstrijden die er nog gaan komen!

Met vriendelijke groet,

Dennis van Maaren
Rijschool D. van Maaren