Home 2013-2014 Huizen C2 – De Eemvogels C2

Huizen C2 – De Eemvogels C2

0

C2 2013-2014_4275Op zaterdag 8 maart speelde de C2 hun laatste veldwedstrijd tegen Huizen C2. Imbert schreef het verslag van deze prachtige wedstrijd.

Het was een prachtige dag, we speelden uit tegen Huizen. Jammer genoeg konden Margriet en Eva er vandaag niet bij zijn, maar we werden geholpen door Elise en Marsja, die gelukkig konden invallen.

1ste helft.
We gingen eerst warm lopen, dan inschieten en daarna begonnen we met de wedstrijd. We hadden al een keer van hun gewonnen, dus we gingen met zelfvertrouwen en optimisme de wedstrijd tegenmoet. Huizen startte de wedstrijd, maar we hadden de bal al snel onderschept. Er was geschoten, oh net over, Sanne ving de bal op en scoorde met een kans onder de korf: 1-0! Er gebeurde een tijdje niks tot Sanne in de 20ste minuut scoorde met een doorloopbal, aangegeven door Imbert: 2-0! We wisselden van functie en Thirza scoorde door Michael, die haar aan gaf, in de laatste 10 seconden: 3-0!

Rust
We kregen in de rust goede tips van onze coach Agnes en begonnen aan de tweede helft.

2de helft.
In de 7de minuut scoorde Elise met een mooi schot: 4-0! We wisselden weer van functie en we kregen een strafworp mee verkregen door Marsja, Imbert nam hem en scoorde: 5-0! In de 18de minuut scoorden we al weer met een doorloopbal van Sanne, aangegeven door Imbert: 6-0! We wisselden weer van functie en aanval werd verdediging en verdediging werd aanval. Twee minuten na het doelpunt van Sanne, scoorde Elise met een doorloopbal, aangegeven door Thirza: 7-0! We kregen nog een kans en die grepen we meteen: Michael scoorde met een mooi schot: 8-0! De tegenstanders werden steeds feller en scoorden: 8-1! Dit was ook de einduitslag.

Heel erg bedankt voor de steun van de (vele) ouders. En de hulp van Marsja en Elise.