Home 2013-2014 De Eemvogels 1 – DOC 1

De Eemvogels 1 – DOC 1

0

S1 2013-2014_4305Zaterdag 12 april stond er een thuiswedstrijd voor De Eemvogels op het programma. Een wedstrijd tegen een goed bekende tegenstander: DOC uit Bussum.

Het scoreverloop begon rustig in de eerste helft. Na 25 minuten staat het 2-2. Henk Luijk en Jeremi Mast scoren met een afstandsschot en een strafworp die werd overgehouden uit een doorbraak actie. Helaas weten de Soesters hun andere kansen niet af te maken en staat het bij rust 2-4.

Na rust wordt er enthousiast gestart, hierdoor weet De Eemvogels de stand weer gelijk te brengen op 4-4. Dit door een strafworp van Jeremi Mast en door een korte kans achter de korf van Jeroen van Kappel. Wegens een blessure bij Jeroen van Kappel kwam Nando Kraaikamp erin in de 40e minuut. Tien minuten later weet Jeremi Mast weer te scoren met een afstandsschot waarna in de volgende aanval Jordi Mast zijn doorloopbal afmaakt. Hierdoor komt de stand op 6-7. Tegen het einde van de wedstrijd legt Jordi Mast er nog twee kansen in, een doorloopbal en een strafworp. DOC wist in deze wedstrijd haar kansen beter af te maken en neemt de punten mee naar huis. Eindstand: 8-10.