Home 2014-2015 Gezocht: wie bedient het scorebord?

Gezocht: wie bedient het scorebord?

0
Gezocht: wie bedient het scorebord?

gezochtTijdens de zaalperiode van november tot half maart zijn we verplicht om zaalcommissariaat te regelen tijdens onze thuiswedstrijden in Sportboulevard De Engh (en de Banninghal). Wie wil de knoppen bedienen?

Voor het bemannen van het zaalcommissariaat wordt vooral een beroep gedaan op ouders, spelende seniorenleden en spelers uit de A1 en B1. De senioren zijn vaak al drukbezet met ander Eemvogelactiviteiten (zoals fluiten en coachen).

Het zaalcommissariaat bestaat vooral uit het bedienen van het scorebord. Een heel simpel klusje en je kijkt eens op een andere manier naar de wedstrijd. Ouders delen we vaak zo in dat je tijdens de wedstrijd van je eigen kind achter de knoppen kunt zitten. Twee vliegen in één klap: je kunt lekker naar de wedstrijd kijken én helpt de vereniging. Het streven is om steeds twee personen achter de tafel te hebben.

Naast het bedienen van de knoppen is het zaalcommissariaat ook verantwoordelijk voor de sponsordoeken. Bij aanvang van de eerste Eemvogelwedstrijd van de dag hangt het zaalcommissariaat (samen met de coaches) de sponsordoeken op. En na de laatste wedstrijd moeten die ook weer opgeruimd worden (samen met het team dat als laatste gespeeld heeft).

In de Eemvogelvlucht komt steeds het rooster met het zaalcommissariaat te staan.

Welke ouders vinden het leuk om af en toe het zaalcommissariaat te bemannen? Geef je op bij Agnes.