Home 2014-2015 Reeuwijk paar maten te groot voor S1

Reeuwijk paar maten te groot voor S1

0

S1 2014-2015

Zaterdag 15 november stond ons een pittige wedstrijd te wachten. Reeuwijk is de titelkandidaat en heeft dat vorige week duidelijk laten weten door met 30-6 te winnen.

De wedstrijd begint echter altijd 0-0 en alles is mogelijk. Zo gingen wij dan ook het veld in. Speel ons eigen spel en laat weten dat we ons goed ontwikkelen. Reeuwijk had een vliegende start en was duidelijk op schot. De eerste 6 vlogen erin voordat debutant Tim Luijk iets terug kon doen. Er werd van beide kanten goed gespeeld maar Reeuwijk wist de kansen in doelpunten om te zetten en de Soesters mochten voor rust nog maar 1 puntje meepakken. Jordi Mast wist ons tweede punt op zijn naam te zetten door een slimme wegtrekbal. 8-2 in de rust. Rick Mast gaf wat kleine aandachtspunten maar duidelijk was dat deze ploeg in de derde klasse thuishoort. Blijven knokken en blijven concentreren!
Ondanks het feit dat er echt goed geknokt werd, was Reeuwijk ook in de tweede helft de betere ploeg. Alleen Henk Luijk wist voor de ploeg uit Soest nog eenmaal te scoren,  maar de doelpunten voor de thuisploeg bleven vallen. De teller stopte op 17-3, waar de Eemvogels tevreden over mogen zijn. Niet over de stand, maar zeker over het gespeelde spel.

Volgende week beginnen we weer met 0-0, maar dan tegen kc Doorn.