Home 2014-2015 Grote inzet voor Jeugdsponsoractie

Grote inzet voor Jeugdsponsoractie

0
Grote inzet voor Jeugdsponsoractie

boni_sponsoractieOp zaterdag 15 november en woensdag 19 november zijn de meeste jeugdleden heel actief bezig geweest bij de Boni om actiemunten te verzamelen en onze korfbalclub in Soest bekend te maken.
De leden hielpen bij het inpakken van de boodschappen bij de kassa’s en naar de auto’s/fietsen brengen. Die hulp werd zeer gewaardeerd door de klanten en zij gaven de munten aan De Eemvogels. Verder stond er altijd een Eemvogelbij de kokers om de mensen die geen keus konden maken tussen de verenigingen te helpen bij hun dilemma. En buiten werden de kinderen vermaakt bij de Kidzkorf op de parkeerplaats. Het was gewoon erg gezellig om met elkaar daar bezig te zijn!

Op dinsdag 9 december wordt in Amersfoort het bedrag bekend gemaakt wat we met de Boni-actie verdiend hebben. In ieder geval willen we alle jeugdleden en hun begeleiders enorm hartelijk bedankt voor een inzet, want het daar aanwezig zijn heeft goed geholpen voor De Eemvogels. En natuurlijk bedanken we iedereen die tijdens de actieperiode boodschappen gedaan heeft bij de Boni en de sponsormunten gedoneerd heeft ten gunste van onze vereniging!

Bekijk hier de eindstand. Benieuwd wat dat voor een bedrag oplevert. Vorig jaar mochten we een cheque met 673 euro in ontvangst nemen.

Foto’s volgen…