Home 2014-2015 Eemvogels winnen in Zeewolde en stijgen naar tweede plaats

Eemvogels winnen in Zeewolde en stijgen naar tweede plaats

0

S1 2014-2015

Zaterdag 6 december speelden de Eemvogels een uitwedstrijd in Zeewolde tegen Wolderwijd. Wolderwijd is een bekende tegenstander waar wisselende resultaten tegen werden behaald. Voor aanvang was het verschil op de ranglijst tussen beide teams 1 punt in het voordeel van Wolderwijd.

In de beginfase gingen beide teams gelijk op. Voor de ploeg uit Soest maakten Henk Luijk, Jade Kraaikamp, Jordi Mast en Nando Kraaikamp de treffers. Na de 4-4 van Wolderwijd liepen de Soesters, ondanks veel slordigheden, uit naar 4-7. Nienke van Berkel, Henk Luijk en Daniëlle Ras zorgden ervoor dat de rust met een voorsprong bereikt. Aanvallend speelden de Eemvogels wat moeizaam, maar verdedigend werd er erg sterk gespeeld. Coach Rick Mast gaf zijn ploeg dan ook mee om in de aanval betere keuzes te maken en verdedigend op dezelfde voet verder te gaan.

In de tweede helft pakten de Eemvogels dit goed op. Aanvallend werden er goede keuzes gemaakt en verdedigend werd er niets weggegeven. Nando Kraaikamp, Jeroen van Kappel, Henk Luijk en Jordi Mast scoorden de doelpunten voor de uitspelende ploeg. Wolderwijd wist daar slechts twee treffers tegenover te stellen. Door de 6-12 overwinning staan de Eemvogels nu tweede in de competitie, 1 punt boven Wolderwijd. Volgende week wordt thuis tegen Skunk het kalenderjaar afgesloten.

Doelpuntenmakers: Henk Luijk 3x, Jordi Mast 3x, Nando Kraaikamp 2x, Daniëlle Ras 1x, Jade Kraaikamp 1x, Nienke van Berkel 1x, Jeroen van Kappel 1x.