Home 2015-2016 Grote Clubactie: heb jij al loten gekocht?

Grote Clubactie: heb jij al loten gekocht?

0
Grote Clubactie: heb jij al loten gekocht?

We zijn nu ruim een week bezig met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ons doel is om € 2.000,- op te halen om zo de ambities van onze club te kunnen verwezenlijken. Heb jij al een lot gekocht?

Via de onlineverkoop hebben we al enkele loten kunnen registreren. We verkopen via de bestelboekjes en online. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Clubactie_728x90

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij je begeleider of Jordi voor zaterdag 17 oktober. Volle boekjes kunnen natuurlijk ook eerder ingeleverd worden. Hij zorgt ervoor dat het verder in orde komt.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark!
Help onze vereniging door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je een gratis entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. Daarnaast hebben we weer andere mooie prijzen voor al onze lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers
De lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen, maar ook onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar kids.clubactie.nl.

Sponsoring
Ken je iemand of heb je zelf leuke prijzen die je voor deze actie beschikbaar zou willen stellen? Neem dan even contact op met Jordi via jordi@eemvogels.nl of gewoon op woensdag of zaterdag op het korfbalveld!

Veel plezier en succes!