Bake Sale

In februari bezoekt Hélène als vrijwilliger de regio Phuket in Thailand. Aanstaande zaterdag kun je tussen 13.00-16.00 uur eigengebakken cakejes en koekjes van haar kopen. De opbrengst van deze bake sale komt 100% ten goede aan Hélène’s vrijwilligersproject in Thailand. Kom jij ook een koekje eten?

Thailand 2016 Vrijwilligersproject

Voor degenen die mij nog niet kennen, ik ben Hélène van den Heuvel en ik ben sinds 2007 lid van De Eemvogels. Via school heb ik me opgegeven voor een vrijwilligersproject in de derde wereld. Met een groep van ongeveer twintig mensen zullen we eind februari naar Thailand gaan. Wij bezoeken daar de regio Phuket, het gebied dat in 2004 is getroffen door een grote tsunami.

In Thailand verblijf ik bij een gastgezin om zo een indruk te krijgen hoe de mensen daar leven en hoe de gemeenschap zich heeft hersteld van de tsunami. Mijn gastgezin help ik met hun dagelijkse bezigheden, zoals vissen en koken. Daarnaast ga ik nog twee andere dingen doen:

  • Kinderen helpen in het Burmese Learning Centre, om deze school te verbeteren en te ontwikkelen tot een veilige en comfortabele leeromgeving voor de Birmaanse studenten;
  • Werken in een weeshuis net buiten Thai Mueang, Phang-Nga.

Om de lokale bevolking en organisaties te ondersteunen wil ik geld inzamelen. Daarvoor organiseer ik op zaterdag 12 december tijdens de wedstrijden (13.00-16.00 uur) een bake sale in Sportboulevard De Engh. Ik ga dan eigengebakken cakejes en koekjes verkopen. De opbrengst gaat 100% naar Thailand. Kom je zaterdag gezellig langs?