Home 2015-2016 Ga jij mee op kamp? Meld je nu aan!

Ga jij mee op kamp? Meld je nu aan!

0
Ga jij mee op kamp? Meld je nu aan!

Van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli gaan alle jeugdteams  op kamp in de omgeving van Zeist. De jeugdteams van A1 tot en met de E1 zullen dan een heel weekend daar verblijven, maar we vergeten natuurlijk de Kangoeroes niet. Zij zijn op de zaterdagmiddag en zaterdagavond van harte welkom om aan te sluiten.

We verblijven in een groepsaccommodatie aan de rand van het bos met daarbij een sportveld. In de omgeving is er van alles te beleven, maar we vertellen natuurlijk nog niet wat dat precies is. We verzamelen vrijdagmiddag 8 juli om 16.30 uur bij de kantine en om 17.00 vertrekken we op de fiets richting Zeist. Zondagmiddag zijn we rond 15.45 uur weer terug op ons eigen veld en nemen wij afscheid van elkaar. Het kamp is dan rond 16.30 uur officieel ten einde.

Ga jij mee op kamp?
Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het kamp door het aanmeldformulier in te vullen. Aanmelden kan tot en met zondag 1 mei aanstaande.

Betalen
De kosten voor het kamp bedragen €45,- per persoon (voor de Kangoeroes geldt een bijdrage van €12,50). Na aanmelding verzoeken we jullie het bedrag over te maken naar de bankrekening van De Eemvogels (NL97ABNA0553518062) o.v.v. Jeugdkamp 2016 + naam.

Vragen
Heb je vragen over het kamp? Mail één van de begeleiders (voornaam@eemvogels.nl) of schiet ons even aan bij een training of wedstrijd.

Mariëlle, Marit, Maaike, Manny, Henk, Ilse, Jade, Jelmer, Jeremi, Jeroen & Jordi
de kampleiding