Home 2015-2016 za 25 juni: Familiedag 2016 – inschrijven kan nu!

za 25 juni: Familiedag 2016 – inschrijven kan nu!

0
za 25 juni: Familiedag 2016 – inschrijven kan nu!

Het leukste toernooi van het jaar staat weer op de agenda: de Familiedag op zaterdag 25 juni 2016. Bij dit toernooi mag iedereen zijn of haar vrienden, familie, kennissen of geliefden mee laten korfballen, zodat ze kunnen zien hoe leuk onze sport is! Aansluitend is er een BBQ, waarvoor ook iedereen die die dag niet meespeelt zich kan aanmelden.

Je kunt je samen met je team opgeven voor de ‘mini-maxiteams’ of voor de ‘maxi-maxiteams’. Hieronder kun je lezen wat het verschil is. Mocht het niet lukken om minimaal acht spelers bij elkaar te krijgen, dan kun je ook een onvolledig team of individuen opgeven. Wij zullen dan volledige teams vormen met de losse aanmeldingen.

Mini-maxiteams
Deze teams spelen in een aparte poule en bestaan vooral uit de kinderen van de basisschool en hun ouders en oudere broers en zussen. De wedstrijden worden in twee vakken gespeeld. Eén vak heeft een lagere korf, daar spelen 2 jongens en 2 meisjes (basisschoolleeftijd) tegen hun leeftijdsgenoten. Het andere vak heeft een hogere korf (3,50 m), waar de oudere kinderen en de volwassenen tegen elkaar spelen.
Dus je probeert een team te vormen met minstens 4 jonge kinderen (2 jongens en 2 meisjes) en 4 ouderen (2 heren en 2 dames).

Maxi-maxiteams
Vanaf de C-leeftijd (middelbare school) spelen de korfballers al op een hoge korf. Dus in beide vakken staan gelijke korven. In deze poule spelen de 8-tallen (minstens 4 dames en 4 heren, vanaf ca. 12 jaar) tegen elkaar. Probeer zo veel mogelijk familieleden en vrienden bij je teams te betrekken, want dan hebben we meer teams om leuke poules te maken. Anders heb je bijna geen tegenstanders.

Aanmelden
Heb jij je team al compleet? Of heb je geen team, maar wil je wel meedoen? Meld je dan vóór maandag 6 juni aan, door een e-mail te sturen naar: activiteiten@eemvogels.nl. Geef ook direct aan, wie er mee willen BBQ-en! Vergeet niet om een teamnaam en shirtkleur door te geven als je een compleet team hebt!

Verdere informatie, zoals tijd van aanvang of kosten voor de BBQ volgen nog. Als jullie nu al vragen hebben, kunnen jullie natuurlijk altijd bij ons terecht.

Mariëlle, Marit, Rianne & Irina
namens de activiteitencommissie