Heb je het al gezien? Onze website is veranderd. De homepage is nu meer extern gericht. Geen nood, natuurlijk is aan de leden gedacht: alle informatie voor jouw team vind je nu op je eigen teampagina.

Op de teampagina van jouw team vind je het wedstrijdprogramma, de uitslagen en standen allemaal alleen voor jouw team. Je vindt er een aantal nieuwsberichten die voor jouw team (of voor de hele vereniging) van belang zijn en ook de agenda is aangepast op jouw team. Bij een seniorenteam zal dus geen aankondiging voor een jeugdactiviteit op de pagina staan. Alles voor jouw team staat vanaf nu dus overzichtelijk bij elkaar.

Natuurlijk is het wel mogelijk om van alles binnen de vereniging op de hoogte te blijven. Op de teampagina vind je linkjes naar het volledige nieuwsoverzicht, de volledige agenda, het volledige wedstrijdprogramma en alle standen en uitslagen. En elke twee weken blijf je de Eemvogelvlucht ontvangen met een selectie van de laatste nieuwsberichten. Je hoeft dus niets te missen!

Je eigen teampagina is heel eenvoudig te vinden, zet achter www.eemvogels.nl een schuine streep en jouw teamnaam: S1, S2, S3, S4, REKO, A1, A2, B1, C1, D1, Kangoeroes. Hier vind je een overzicht van alle teams: www.eemvogels.nl/teams. Natuurlijk vind je op de teampagina ook de teamsamenstelling, de trainingstijden en de teamfoto.

De homepage is nu meer extern gericht. Op die manier kunnen we ons beter richten op het werven van leden en sponsoren. Dit wordt de komende tijd verder uitgewerkt door de PR-commissie.

Vragen, tips, ideeën? Mail naar webmaster@eemvogels.nl.