Home 2016-2017 Terugblik Halloween ‘nachtkorfbal’: een geslaagd griezelavondje!

Terugblik Halloween ‘nachtkorfbal’: een geslaagd griezelavondje!

0
Terugblik Halloween ‘nachtkorfbal’: een geslaagd griezelavondje!

Afgelopen zaterdag vond het Halloween ‘nachtkorfbal’ plaats. Wij kijken terug op een ontzettend geslaagde avond vol met gegriezel, gezelligheid, viezigheid en bovenal plezier. 

Een aantal enthousiaste Eemvogelleden meldde zich al vroeg in de kantine die was omgetoverd in Halloweenstijl. Het was erg mistig in de kantine. Bij binnenkomst werd iedereen onthaald met angstaanjagende Halloweengeluiden. Een enorme spin had van de halve kantine een reuzespinnenweb gemaakt, waardoor de deelnemers vrijwel direct als vliegen in de val zaten.

We begonnen buiten met enkele korfbalspelletjes. Als eerste werd er een ronde ‘getiend’. Daarna hebben we een korfbalwedstrijdje gedaan, waarbij sommige spelers moesten spookrijden. Ook werd er met een heel speciale bal gespeeld. Het bleek lastig te zijn om met de pompoenbal te kunnen scoren.

Terugblik Halloween nachtkorfbal

Binnen werden er in tweetallen Halloweenspelletjes gedaan. Eén van de spelletjes was het tastspel, waarbij de deelnemers heksensnot, tovenaarshersenen en mensenbloed moesten voelen. Bij het proefspel ontdekten de deelnemers de smaak van heksennagels, heksentanden en wratten.

Buiten stond het spel ‘oogbalblazen’ klaar, waarbij de tweetallen een oogbal naar de andere kant van een met witte as bestrooide tafel moesten blazen. Af en toe liep er een kakkerlak over de tafel. Sommige deelnemers waren zo enthousiast aan het blazen dat ze er voor zorgden dat de tegenstanders in spoken veranderden.

Als laatste kwamen we bij elkaar om na te genieten, koekjes te eten en chocomelk te drinken. Het was heel leuk om te zien hoe Eemvogelleden uit verschillende teams samen speelden en plezier maakten. We kunnen concluderen dat het een geslaagd griezelavondje was! Wij willen graag de deelnemers bedanken voor hun enthousiasme en het meedoen!