Home 2016-2017 Ben jij ingeroosterd om het scorebord te bedienen?

Ben jij ingeroosterd om het scorebord te bedienen?

0
Ben jij ingeroosterd om het scorebord te bedienen?

Je zou het misschien bijna vergeten, maar om de wedstrijden in de zaal te kunnen spelen hebben we mensen nodig die het scorebord bedienen. Het rooster is compleet. Bekijk gauw of jij ingedeeld bent!

Er is gekozen om bij elke thuiswedstrijd twee mensen in te delen om het scorebord te bedienen. Het was een gepuzzel om mensen in te delen omdat er natuurlijk ook rekening gehouden moest worden met eigen wedstrijden, het coachen en het fluiten. We zijn blij dat er zoveel mensen de knoppen willen bedienen. Bekijk gauw of jij ingedeeld bent!

Taken
Je taak is ervoor te zorgen dat het scorebord wordt bijgehouden tijdens de wedstrijd. Dat betekent dat je aan het begin van elke helft de klok aanzet en tijdens de wedstrijd de score bijhoudt. Veel van jullie hebben al eerder achter de knoppen gezeten. Voor degenen voor wie het nieuw is, is er altijd wel een hulpvaardige Eemvogel in de buurt die het je uit kan leggen. De meeste coaches weten ook hoe het werkt.

Ben je de eerste die die dag achter de knoppen zit? Zorg er dan voor dat je op tijd aanwezig bent om het scorebord aan te sluiten. Ook vragen we je om – eventueel samen met het eerst spelende team – de sponsordoeken op te hangen.

Ben je de laatste die die dag achter de knoppen zit? Zorg er dan voor dat na de wedstrijd het bedieningspaneel wordt ingeleverd bij de receptie/bar en dat de sponsordoeken worden opgeruimd in onze kast.

Ruilen
Het kan zijn dat het moment waarop je ingepland staat je niet uitkomt. Ruilen mag. Zorg zelf voor een vervanger en geef dat door aan scorebord@eemvogels.nl, zodat we het ook op de site aan kunnen passen.

Herinneringsmail
In principe ontvang je de donderdag voor je dienst nog een herinneringsmail. Niet van iedereen is een mailadres bekend, daarom is het belangrijk dat je regelmatig zelf even kijkt of er iets veranderd is in het programma.

Wil jij ook?
Ben je niet ingedeeld, maar wil je wel een keer achter de knoppen zitten? Mail dan naar scorebord@eemvogels.nl.

Let op!
Op zaterdag 26 november en zaterdag 4 februari zijn onze thuiswedstrijden in de Banninghal in Soesterberg. Voor de wedstrijden van S1 en S2 zijn er al mensen ingedeeld om het scorebord te bedienen. Voor de A1 en D1 zal er iets meer geïmproviseerd moeten worden, we hopen dat eventueel aanwezige ouders dit op zich willen nemen.

Allen bedankt voor de medewerking en succes!

Ilse en Tim