Home 2016-2017 Laatste oproep Grote Clubactie

Laatste oproep Grote Clubactie

0
Laatste oproep Grote Clubactie

Het aantal volle boekjes dat al is ingeleverd is aanzienlijk, maar we hebben nog een paar dagen voor dat de verkoop helemaal sluit. Lees verder om zeker te weten tot wanneer je nog kunt verkopen en wanneer de boekjes toch echt ingeleverd moeten worden.

Op dit moment zijn er al een hoop boekjes binnen maar we hebben ze nog lang niet allemaal. Voor de mensen die dit nog niet hebben gedaan. Lever deze uiterlijk woensdag 9 november in bij Jordi of bij je trainer/coach! Als het boekje ingeleverd is kun je echter nog steeds verkopen. De verkoop van de online loten sluit pas een week later op woensdag 16 november. Aan jullie de vraag om deze link nog met zoveel mogelijk mensen te delen. Je kunt natuurlijk ook je eigen persoonlijke link, die je als het goed is via de mail hebt ontvangen, met vrienden, familie en kennissen delen.

Prijzen gezocht
Naast de prijzen die de lotenverkopers via de Grote Clubactie kunnen verdienen, willen we zelf ook onze lotenverkopers in het zonnetje zetten. Naast de mooie spullen die we tot nu toe hebben verzameld, zijn we nog op zoek naar mensen die ons aan leuke prijzen kunnen helpen. Heb je zelf leuke prijzen die je graag beschikbaar wil stellen of ken je iemand met wie je ons in contact kunnen brengen? Neem dan even contact op met de jeugdcommissie door een mail te sturen naar jc@eemvogels.nl.