Home 2016-2017 Kangoeroe Klup start zaterdag 12 november

Kangoeroe Klup start zaterdag 12 november

0
Kangoeroe Klup start zaterdag 12 november

Een nieuw zaalseizoen betekent dat over een paar dagen ook de Kangoeroes (korfballers van 3 t/m 7 jaar) weer gaan starten. Onder leiding van Maaike Smit en Marit Butzelaar zal er vanaf zaterdag 12 november in Sportboulevard de Engh getraind worden.

Vanaf zaterdag 12 november beginnen de trainingen voor de Kangoeroes weer. Vanwege de intocht van Sinterklaas zal op zaterdag 12 november de training eenmalig van 14.00 tot 14.45 uur zijn. Vanaf zaterdag 19 november zal er op de vaste tijd van 13.15 tot 14.00 uur getraind worden.

De jongste korfballers heten Kangoeroes. In de Kangoeroe Klup kunnen kinderen van 3 t/m 7 jaar zich lekker uitleven. En maken ze op een speelse manier kennis met korfbal. Proberen te schieten op een grote, lage korf, door hoepels kruipen, springen als een kangoeroe, slalommen om de pionnen.
Kangoeroes spelen nog geen competitie, maar trainen wel elke week gezellig samen.

Kom jij gezellig meetrainen?
De Eemvogel Kangoeroes trainen tijdens het zaalseizoen op zaterdagmiddag van 13.15-14.00 uur. De eerste training van het seizoen is op zaterdag 12 november. Op deze zaterdag is er echter vanwege Sinterklaas eenmalig een afwijkende trainingstijd (14.00-14.45 uur). Kom jij gezellig meetrainen? Meld je aan door een mail te sturen naar kangoeroe@eemvogels.nl. Je mag vier keer gratis meetrainen. Daarna kun je besluiten of je een echt Eemvogellid wordt.

Kijk voor meer informatie op de speciale Kangoeroe Klup-pagina.