Home 2016-2017 Publiek gezocht: kampioenschapswedstrijd A2

Publiek gezocht: kampioenschapswedstrijd A2

0
Publiek gezocht: kampioenschapswedstrijd A2

Aanstaande zaterdag staat voor de A2 de kampioenswedstrijd tegen KCD op het programma. Alleen een overwinning is voldoende voor het kampioenschap. Des te meer reden om de A2 zaterdagavond aan te komen moedigen in Doorn!

Sinds het begin van het seizoen staat de A2 onder de bezielende leiding van trainer/coaches Eva de Boer en Henk Luijk. Het eerste veldseizoen werd benut om te wennen aan het juniorenniveau, maar sinds het zaalseizoen heeft het team een heel duidelijk doel voor ogen: het binnenhalen van het kampioenschap. Na 11 wedstrijden staat het team op 18 punten. Twee punten minder dan KDC, directe concurrent en tegenstander van aanstaande zaterdag. Bij winst van De Eemvogels komen beide teams op gelijke hoogte en wordt daarmee het kampioenschap binnen gesleept.

Coach Henk Luijk gaf enkele dagen voor de kraker commentaar op het afgelopen seizoen en riep de supporters op om in grote getale naar Doorn af te reizen. ‘Het team heeft hele seizoen de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid getoond die nodig zijn om kampioen te kunnen worden. Ondanks dat de coaches afwezig zijn geweest in verband met eigen wedstrijden of andere verplichtingen, zijn de resultaten constant geweest en heeft het team de titel nu nog in eigen hand. Ik heb er alle vertrouwen dat het zaalseizoen kan worden afgesloten met een prijs en het zou mooi zijn als dat in aanwezigheid is van alle mensen die ons team en onze club een warm hart toedragen’ aldus de trotse coach.

Wat zou het gaaf zijn als we na de wedstrijd van het eerste ook onze A2 naar een overwinning kunnen schreeuwen. Lees verder voor alle informatie die je nodig hebt om bij deze wedstrijd aanwezig te kunnen zijn!

Wanneer?
Zaterdag 11 maart om 18.00

Waar?
Steinheim
Wijngaardsesteeg 1a
3941 MB  DOORN

Wie?
Alle Eemvogels, ouders, vrienden en eenieder die De Eemvogels een warm hart toedraagt of gewoon een leuke korfbalwedstrijd wil zien.