Home 2016-2017 Schoolkorfbaldag | Bedankt voor jullie inzet!

Schoolkorfbaldag | Bedankt voor jullie inzet!

0
Schoolkorfbaldag | Bedankt voor jullie inzet!

Wat kunnen wij als vereniging met een positief gevoel terugkijken op een geslaagde Schoolkorfbaldag! Het was ontzettend bijzonder om te zien hoeveel hulp de organisatie heeft ontvangen. Dankzij jullie hulp en enthousiasme hebben heel wat basisschoolleerlingen de fijne sfeer op onze vereniging kunnen ervaren. 

Vorige week hebben wij veel hulp gekregen van heel wat Eemvogelleden. Wij hebben weer laten zien dat gezelligheid en saamhorigheid belangrijke factoren zijn binnen onze vereniging. Natuurlijk hebben we ook laten zien hoe leuk korfbal is! Alleen gezamenlijk kunnen we dit soort activiteiten laten slagen, ook dit jaar is dat heel goed gelukt. Door jullie hulp verliep de Schoolkorfbaldag zeer succesvol. Wij willen alle helpende handen bedanken, dus: BEDANKT voor jullie inzet, goede begeleiding en enthousiasme!

Ook willen wij de EHBO’er bedanken voor haar hulpverlening. Op korte termijn is er via de stichting Event First Aid een hulpverlener ingeschakeld.

Een speciaal bedankje voor onze fotograaf Jelmer van Nuss en zijn vrienden Stefan Brouwer en Valeri Erling. Wat hebben zij mooie foto’s gemaakt. Een voorproefje vind je bij het verslag voor de pers. Een uitgebreide terugblik in beeld is te bekijken via onderstaande links:
Schoolkorfbaldag 2017 – sfeerimpressie 1
Schoolkorfbaldag 2017 – sfeerimpressie 2
Schoolkorfbaldag 2017 – sfeerimpressie 3