Home 2017-2018 Terugblik vriendjes- en vriendinnetjesdag

Terugblik vriendjes- en vriendinnetjesdag

0
Terugblik vriendjes- en vriendinnetjesdag

Woensdag 11 oktober stroomde het Soester korfbalveld vol met nieuwe gezichten: alle leden mochten een vriend of vriendin meenemen naar de vriendjes/vriendinnetjesdag! Aansluitend op deze training mochten de vrienden mee naar de spelletjesavond in de kantine.

Lummelen, sprintwedstrijdjes, tienen en partijtje; allemaal spellen waardoor de vele vriendjes en vriendinnetjes kennis maakten met korfbal. Doordat de jeugdleden actief hebben rondgevraagd of hun vrienden mee wilden trainen, stond het veld vol met nieuwe gezichten.

Aansluitend op de training volgde een spelletjesavond. Van 18:30 tot 21:00 uur gingen de korfballers de competitie met elkaar aan. Dit keer echter niet met een bal! Sjoelen, Twister, tafelvoetbal, het ledematenspel en 30 seconds; allemaal spellen die fanatiek en veelvuldig uitgevoerd werden.

Na veel snoepjes, koekjes, frisdrank en een raketje vertrok de jeugd weer naar huis. Hartstikke leuk om te zien dat er zoveel vriendjes, vriendinnetjes en familie bij waren! Jullie zijn ook op volgende trainingen en activiteiten van harte welkom.

De volgende activiteit vanuit de activiteitencommissie is een Pubquiz voor de senioren in november.

Meer informatie volgt…