De planning voor het fluiten van de thuiswedstrijden van de najaarscompetitie is rond. We hebben alle wedstrijden verdeeld onder de scheidsrechters die we hebben en willen ook enthousiaste nieuwe scheidsrechters te betrekken bij het fluiten van wedstrijden.

In het wedstrijdprogramma is de volledige indeling van de scheidsrechters voor de eerste helft van het veldseizoen terug te vinden. Mag jij een wedstrijd fluiten? Noteer dit dan nu alvast in je agenda. Als extra service ontvang je als scheidsrechter enkele dagen voor de wedstrijd een herinneringsmail. Je ziet de wedstrijden ook in je programmaoverzicht in de KNKV/Sportlink-app.

We hebben geprobeerd de wedstrijden zoveel mogelijk te verdelen onder onze scheidsrechters. Ook zijn er enkele enthousiaste nieuwe scheidsrechters ingedeeld. Deze leden zullen eerst wat oefenen op de training om van daaruit, onder begeleiding, bij de jongste jeugdwedstrijden te gaan fluiten.

We zijn nog op zoek naar nieuwe scheidsrechters én werken aan een opleiding voor onze eigen scheidsrechters. Lees hier alle info.