Home 2019-2020 Terugblik Playbackshow

Terugblik Playbackshow

0
Terugblik Playbackshow

Zaterdagavond 2 november was het eindelijk tijd voor de playbackshow! Wat was het een geweldige avond met veel muziek, dans, snacks en mooie outfits.

De zaal zat bomvol met leden en ouders toen de playbackshow om 19.00 begon. Eva en Elisa waren de presentatrices van de avond en een ervaren jury, bestaande uit Jade, Jordi en Susan, was aanwezig om de acts te beoordelen. Met wel acht aanmeldingen kon de avond beginnen. Als eerste was de D1 aan de beurt met het liedje ‘Timber’. Een goede choreografie en veel afwisseling in het nummer zorgde voor een super opening van de avond! Hierop volgend kwamen de jongste deelnemers op het podium: de E1. Met zelfgemaakte shirts en goede danspasjes werd een ijzersterk optreden neergezet op de ‘Pasapas’. Van een energieke act van de E1 ging de show over naar een stoere act van de C1. In hun matching outfits zetten de kinderen van de C1 (met hun coaches) een geweldige act neer op het nummer ‘Reünie’. Het laatste optreden voor de pauze werd gegeven door Cas en Lynn, die de hele zaal meenamen op het energieke nummer ‘Blah, Blah, Blah’.

Na de pauze was het tijd voor de act van de dames uit S1 en S2. Zij wisten met het ‘Tietenlied’ de zaal goed aan het lachen te maken. Ook de jongens Koen, Sander, Jesse en Tim uit de senioren deden mee met de playbackshow. Met het nummer Bills wisten zij het publiek te verbazen met hun goede playback talent en choreografie. Op het laatste moment hadden Marit, Ylva en July nog besloten om mee te doen met het liedje ‘Landen op Ibiza’. Het was super knap dat zij in zo’n korte tijd een steengoede act wisten neer te zetten met acrobatische kunsten. Het laatste optreden van de avond werd gegeven door Hélène, Rianne, Aniek en Eva, oftewel Mainstreet. Op het rustige nummer ‘Stop The Time’ werd zo goed geplaybackt dat het net leek of de meiden zelf zongen.

Met zo veel geweldige acts was het erg lastig voor de jury om een winnaar uit te kiezen. Na lang overleg werden de winnaars bekend voor de beste outfit en het beste optreden. De E1 won de beste outfit prijs en de D1 had de beste act! Wij willen de winnaars nogmaals feliciteren en de rest bedanken voor hun deelname. Het was een geweldige avond en we willen graag zowel de deelnemende leden als de jury en het publiek bedanken voor hun aanwezigheid. Door jullie is de avond zo’n succes geworden. We hopen iedereen volgend jaar weer te zien!