Team S2 2019-2020

De eerste wedstrijd in de zaalcompetitie bracht het tweede team van De Eemvogels naar Huizen. Daar werd aangetreden tegen de geroutineerde en behendige spelers van Huizen 3. We kwamen in het begin nog met 1-0 voor, vervolgens was het een bekeken race. Met een eindstand van 17-7 (rust 9-3) bleven de wedstrijdpunten in Huizen.

Met name de lengte en schotzuiverheid van de mannen van Huizen braken ons op. Met doortrapte listen en lagen wisten zij ons bezig te houden en af te leiden en konden zij steeds verder uitlopen. En het moet gezegd worden, het zat De Eemvogels ook niet mee; veel ballen op de korf en her en der een gemiste doorloopbal. Was dit allemaal goed gegaan dan had de wedstrijd wellicht een ander verloop gekregen.

Nu speelden we niet alleen een wedstrijd tegen routiniers, we speelden ook een wedstrijd tegen ons zelf; tegen onze frustratie en onze teleurstelling. Onze inzet was zo hoog en onze verwachtingen zo anders. We hebben veel geleerd. Veel van de tegenstander en zeker van ons zelf. Dat geeft veel moed en vertrouwen voor het verdere verloop van de zaalcompetitie.

En wanneer we op 21 maart 2020 Huizen in Soest gaan ontvangen zullen we zeker uit een ander vaatje tappen. Overigens begint dat al in onze eerstvolgende wedstrijd tegen MIA. Let maar op!