Het jaarlijkse Eemvogel-kerstdiner was vrijdag 13 december en onze kantine was toen gevuld met heerlijke geuren en hongerige leden. Iedereen had zijn best gedaan in de keuken en dat was te zien (én te proeven). We hebben heerlijk gedineerd en we hebben het heel gezellig gehad met z’n allen! 

De entree was niet te missen; een pad verlicht door kaarsjes. Na binnenkomst werd iedereen verrast door een magische kantine vol met lampjes, lichteffecten en versieringen. De kantine was onherkenbaar! In het midden stond de dinertafel, waar iedereen plaats nam om van elkaars gerechten te genieten… en lekker was het zeker. Natuurlijk ontbrak de kerstmuziek niet en aan het eind werden er veel kerstfoto’s gemaakt. 

De eerste groep begon om 17:00 met het diner. Naast de jeugdleden, waren ook de trainers van harte welkom om met hen te dineren. Van een kerstboomkomkommer naar aardappelkroketten in de vorm van sterren, de tafel stond helemaal vol. Iedereen ging tevreden en vol van de heerlijke gerechten en toetjes naar huis. 

Terwijl de eerste groep nog niet weg was, kwamen de hongerige Eemvogelleden van de tweede groep de kantine al binnenwandelen met hun zelfgemaakte (of zelf bestelde) gerechten. Ze werden verwelkomd met een glas cava, waarna het voorgerecht opgediend werd. Aan het einde van de avond heeft iedereen een handje geholpen met opruimen, waardoor de kantine er weer tip-top uit zag. 

Bedankt voor de hulp en jullie gezelligheid! We zien alle leden en ouders graag in het nieuwe jaar op 4 januari bij het oliebollenfeest/nieuwjaarsborrel!