Home 2019-2020 A1 knokt zich naar een punt

A1 knokt zich naar een punt

0
Team A1 2019-2020

De A1 heeft aan de uitwedstrijd van 21 december tegen Telstar een punt overgehouden. In deze wedstrijd knokte de ploeg zich in het slot terug tot een 12-12 gelijkspel en nam daarmee een punt terug naar Soest.

Vanaf het begin van de wedstrijd keek de ploeg continu tegen een achterstand aan. In de eerste helft ging de score gelijk op maar wist Telstar met een nipte 7-6 voorsprong de rust in te gaan. De 6 punten aan Soester zijde werden gescoord door Mike, Celina, Ingmar 2x, Benieke en Tethy.

Na rust werd het een vreemde wedstrijd. Vele onduidelijke beslissingen van de scheidsrechter zorgde voor verwarring aan Soester zijde en verlies aan concentratie. Telstar liep uit naar een 11-7 voorsprong en de wedstrijd leek daarmee verloren.

Toch lukte het de Eemvogels om de rug te rechten en te laten zien wie qua spel de betere ploeg was. Dit leidde tot de gelijkmaker in de laatste minuut. Het werd 12-12. Een verdient punt werd binnengehaald. Doelpunten Eemvogels: Tethy, Mika 2x, Ingmar 2x en Mike.