S1
Team S1 2019-2020

Na 6 zaalwedstrijden bleef er nog één tegenstander over in de reeks heenwedstrijden. Afgelopen zaterdag was Rivalen uit Doesburg in Soest de tegenstander. In een wat moeizame wedstrijd voor de thuisploeg werden uiteindelijk toch 19 treffers geproduceerd en slechts 8 tegentreffers geïncasseerd. Na een wederom degelijke overwinning is De Eemvogels naar de tweede plaats op de ranglijst gestegen.

De wedstrijd in Sportboulevard de Engh kende een vergelijkbaar scoreverloop als de wedstrijd in Doetinchem een week eerder. Bij de start ging de score nog enigszins gelijk op maar vlak voor rust werd er aangezet en ook direct een gat geslagen door De Eemvogels. Van 6-5 werd het 9-5.

Direct na rust werd deze lijn doorgetrokken door wederom drie treffers op rij. Bij een 12-5 tussenstand was de wedstrijd gespeeld. Het niveau van de wedstrijd zakte vervolgens maar De Eemvogels bleef rustig zoeken naar treffers. De grens van 20 doelpunten werd net niet gehaald maar met 19 treffers voor en slechts 8 tegen werd voor de vijfde keer op rij gewonnen en bleven de punten in Soest.

Door het verlies van Koveni tegen KCD stijgt De Eemvogels naar de tweede plaats op 1 punt van KCD. Komende zaterdag wacht de volgende uitdaging voor de Soesters. Koveni is dan in Soest de tegenstander.

Doelpuntenmakers: Jeremi Mast 4x, Koen van Barneveld 4x, Mark Luijk 4x, Jordi Mast 4x. Birgit Brouwer 2x, Elisa van Hengstum 1x