Home 2019-2020 Pubquiz met hard nadenkende korfballers

Pubquiz met hard nadenkende korfballers

0
Pubquiz met hard nadenkende korfballers

Zaterdag 7 maart was het tijd voor een gezellige seniorenactiviteit; de pubquiz! Een terugblik op deze gezellige avond. 

Al maanden telden de senioren de dagen af en afgelopen zaterdag was het dan zover; de jaarlijkse pubquiz! Na alle wedstrijden stroomde de kantine vol met vrijwel alle leden van de seniorenteams en hun aanhang. Aan de korfballers de taak om hun kennis te gebruiken tijdens het beantwoorden van alle vragen. Alle teams waren flink door elkaar gehusseld. Toen iedereen er was kon de avond echt beginnen en begon quizmaster Astrid met de eerste ronde: de algemene ronde. 

Een Hollandse ronde, een muziekronde, een logoronde, een korfbalronde, ga zo maar door. Op allerlei verschillende soorten vragen werd de kennis van de groepjes getest. Het mixen van de teams kon geen kwaad; op een aantal vragen kon je het antwoord nauwelijks weten als je na het jaar 2000 geboren was.

In totaal waren er negen rondes en na elke drie rondes kwam er een tussenstand. De scores lagen tot op het laatste moment dicht bij elkaar, dus de eindstand was lastig in te schatten. Aan het eind van de avond gaf Astrid de circa 30 hard nadenkende korfballers rust en werden de laatste punten geteld. Uiteindelijk bleek team ‘Franklin de Duvelverslinder’ de winnaar van de avond. De eerste en tweede plek kregen een lekkere prijs, de antwoorden werden onthuld en hierna is de quiz nog gezellig nabesproken onder het genot van een drankje. 

Bedankt voor jullie gezelligheid en in het bijzonder veel dank aan Astrid!