Het kabinet versoepelt een aantal maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus. Dit kabinetsbesluit heeft onmiddellijke gevolgen voor de jeugdleden van De Eemvogels. Vanaf 28 april mogen kinderen in de basisschool leeftijd en jongeren tot en met 18 jaar weer trainen.

Binnen de beperkte mogelijkheden die er zijn, gaan wij voor onze jeugd weer trainingen aanbieden op ons korfbalveld. De kantine blijft gesloten, uitgezonderd de toiletten. We verwachten dat je in sportkleding naar het veld komt, daar je schoenen wisselt, handen wast en zelf genoeg drinken meeneemt.

Een verdere gedetailleerde uitwerking van het protocol delen we later nog met jullie.

Om tot een duidelijke opzet te komen van ons trainingsaanbod tijdens de maatregelen willen we graag dat de (ouders van de) jeugdleden een enquête invullen. Graag willen wij weten of jullie komen trainen en hoe vaak jullie willen trainen. Dit om tot een goed schema van het accommodatiegebruik te komen en de belasting van onze trainers in kaart te krijgen.

Als basis zullen de trainingen volgens onderstaand schema vanaf 28 april weer van start gaan. Tussen elke training zit een half uur om de contacten tussen de teams te minimaliseren

Woensdag:
17.00 – 18.00 uur E en D
18.30 – 19.30 uur B en C
20.00 – 21.00 uur A + Senioren t/m 18 jaar

Zaterdag:
10.00 – 10.45 uur Kangoeroes

Daarnaast willen we weten of jullie behoefte hebben aan een 2e training. Dit inventariseren wij voor sommige teams op maandag en andere teams op zaterdag in verband met de beschikbaarheid van de accommodatie in combinatie met Bink.

In afwachting van jullie reactie werken wij het trainingsbeleid uit.