De jeugd is gestart met het verkopen van loten. Om nog meer geld binnen te halen willen we alle leden vragen om een steentje bij te dragen. Het online verkopen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest!

Alle jeugdleden hebben een boekje ontvangen en per mail een persoonlijke verkooppagina. We willen dit jaar geld ophalen voor leuke activiteiten en extra materialen! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze vereniging gaat. Dat tikt dus snel aan!

Om voor alle leden het verkopen van loten voor de Grote Clubactie te vergemakkelijken, hebben we een online verenigingspagina gemaakt waar men makkelijk en snel digitaal een lot kan kopen.

Via de link kom je op deze pagina. Leden die geen eigen verkooppagina en boekje hebben, vragen we om onderstaande link met een persoonlijke noot te appen of mailen naar je vrienden, collega’s, familie en andere mensen! De link naar de verenigingspagina staat de komende weken ook op onze homepagina van de website.

Laten we proberen meer loten te verkopen dan vorig jaar door ons met z’n allen in te zetten! Deze link is een laagdrempelige manier én coronaproof! 

Succes!