Home 2020-2021 Update trainingen senioren

Update trainingen senioren

0
Update trainingen senioren

Vanaf maandag 12 april breiden we de trainingsmogelijkheden voor senioren iets verder uit. Nu het opschuiven van de avondklok wat extra ruimte biedt, benutten we deze ruimte graag om meer trainingsmogelijkheden aan te bieden. Lees verder voor de aanpassingen.

Trainingstijden senioren

Vanaf maandag 12 april gelden de volgende trainingstijden voor alle seniorenteams:

Maandag van 19.30 tot 21.00

Woensdag van 20.15 tot 21.15

Zaterdag van 12.00 tot 13.30

Deze tijden zijn bewust wat ruimer genomen zodat teams zelf kunnen bepalen hoe laat en hoe lang zij willen trainen. Ieder team draagt zelf de verantwoordelijkheid voor de aanwezigheid van een sleutelhouder die kan openen of kan afsluiten op het veld. Gelieve dit onderling telkens af te stemmen.

De trainingen blijven volledig facultatief. Er is dus geen verplichting om te komen trainen. Teams kunnen ook zelf bepalen of ze 1, 2 of 3 van de bovenstaande mogelijkheden wensen te benutten.

De richtlijnen van uit de regering en het KNKV zijn nog altijd van kracht. Lees deze nogmaals goed door:

Regels
In lijn met de regels vanuit de overheid, de gemeente en de KNKV zijn er een aantal aandachtspunten:

– Voor leden van 26 jaar of jonger geldt dat zij op het veld geen afstand hoeven houden. Om het veld dienen zij dit echter wel te doen. Het is dus niet de bedoeling dat er voorafgaand aan de training of direct daarna te dicht bij elkaar wordt bijgepraat, hoe gezellig dit ook is. Houd rekening met deze regels.
– Teams trainen in principe alleen met het eigen team. Partijvormen tussen teams zijn toegestaan mits iedereen 26 jaar of jonger is.
– Verder geldt voor iedereen van 26 jaar en jonger dat zij vrijuit kunnen trainen en geen onderlinge afstand in acht hoeven te nemen.
– Voor de mensen van 27 jaar en ouder geldt dat zij met maximaal 4 personen op anderhalve meter van elkaar mogen trainen. Dit betekent dat zij helaas nog niet mogen deelnemen aan de groepstraining.

Trainingstijden jeugd

De trainingstijden voor de jeugd blijven voorlopig hetzelfde.

Woensdag

18.00-19.00 D1, E1, E2

19.00-20.00 A1, A2, B1

Zaterdag

10.00-11.00 Kangoeroes

11.00-12.00 A1