Home 2020-2021 De Eemvogels zwaaien Cor van Dijk uit

De Eemvogels zwaaien Cor van Dijk uit

0
De Eemvogels zwaaien Cor van Dijk uit

In onderling goed overleg zijn Cor van Dijk en de technische commissie tot het oordeel gekomen dat de wegen zich scheiden. De competitie 2020/2021 is voor Cor het laatste seizoen waaraan hij heeft bijgedragen aan de ondersteuning van de selectie. Weliswaar, vanwege corona een kort en bijzonder seizoen, maar na zes seizoenen is het voor beide partijen tijd om om te zien naar iets anders.

Cor van Dijk is zes jaar de trainer en coach geweest van de selectie. In die jaren heeft een ieder veel veranderingen onder zijn enthousiaste leiding zien plaatsvinden. Zijn ervaring en inzichten in het spel droegen bij aan de ontwikkeling van het spel. In de competitie kan het eerste team zich in hun afdeling meten op het hoogste niveau. Een wedstrijd tegen de Soester korfballers is voor de tegenpartij echt een uitdaging. 

Dat de wegen zich na zes jaar scheiden is niet meer dan normaal. Onder het motto verandering van spijs doet eten wil De Eemvogels met een opvolger zich verder ontwikkelen. De Soesters willen in de korfbalwereld verder opklimmen. Na zes jaar een nieuwe trainer/coach is dan niet meer dan logisch. 

De komende tijd gaat de technische commissie op zoek naar een nieuw gezicht dat leiding gaat geven aan de verdere ontwikkeling. Een ontwikkeling die niet uitsluitend gaat over de selectie maar zeker ook over de hele vereniging.