Home 2021-2022 Jeugdtrainers/coaches 2021-2022

Jeugdtrainers/coaches 2021-2022

Jeugdtrainers/coaches 2021-2022

Bij het publiceren van de definitieve teamindeling werd aangegeven dat de coaches/trainers voor komend seizoen later bekend zouden worden gemaakt. In de tussentijd is de TC er in geslaagd om voor alle jeugdteams trainers/coaches te benaderen en in te delen. Lees verder voor alle informatie.

We zijn als TC blij dat we voor alle jeugdteams enthousiaste en geschikte trainers hebben gevonden die als vrijwilliger een jaar lang een team willen begeleiden! Het enthousiasme is groot en daarbij hebben zich diverse junioren gemeld die graag als beginnend trainer mee willen kijken bij jeugdteams. Ook deze leden zijn toegevoegd aan de indeling.

De indeling voor de coaches/trainers voor de senioren is op dit moment nog werk in uitvoering en deze is met name afhankelijk van een nieuwe hoofdcoach voor de selectie en de precieze invulling van de selectie. Zodra hier meer informatie over bekend is zullen wij dit communiceren via de site.

Zoals ieder jaar waren er vele aanmeldingen voor het trainen of coachen en zoals ieder jaar hebben we een aantal mensen niet in kunnen delen. We hebben binnen de vereniging echter genoeg vrijwilligerstaken waar we jullie hulp bij kunnen gebruiken en we hopen jullie daar in de nabije toekomst voor te mogen benaderen.

Hieronder de volledige indeling voor de jeugdteams voor het komende seizoen. We wensen alle trainers/coaches en spelers alvast heel veel plezier voor na de zomer!

Trainersindeling

De Eemvogels A1: John (trainer/coach), Jeremi (trainer/coach), Sander (trainer)

De Eemvogels A2: Sander (trainer/coach), John (trainer), Jeremi (trainer)

De Eemvogels B1: Rianne K. (trainer/coach), Jesse (trainer/coach)

De Eemvogels C1: Koen (trainer/coach), Stijn (trainer/coach)

De Eemvogels D1: Hélène (trainer/coach), Ilse (trainer/coach)

De Eemvogels E1: Birgit (trainer/coach), Masja (trainer/coach)

Kangoeroes: Birgit (coördinator/trainer), Ingmar (trainer), Julia (trainer), Anouk (trainer)