Home 2020-2021 Oefenwedstrijden zaterdag 19 juni

Oefenwedstrijden zaterdag 19 juni

Oefenwedstrijden zaterdag 19 juni

Voordat op zaterdag 26 juni en 10 juli het seizoen wordt afgesloten met de verenigingsdag en de kampdag vinden er op zaterdag 19 juni oefenwedstrijden plaats voor alle leden. Dit biedt iedereen de kans om nog een keer met het team van afgelopen seizoen samen te spelen alvorens we volgend seizoen weer in andere samenstellingen komen te spelen. Lees verder voor alle informatie.

Er is een schema opgesteld waarbij alle teams in ieder geval 1 keer een wedstrijd spelen tegen een ander team binnen de vereniging. Bij de jeugd was dit even zoeken aangezien we daar te maken hebben met leeftijdsverschillen. We vertrouwen er echter op dat de onderstaande wedstrijden voldoende ruimte bieden aan iedereen op nog eenmaal met het huidige team samen een wedstrijd te kunnen spelen.

In principe speelt ieder team in de samenstelling van het huidige seizoen. We kunnen ons voorstellen dat het soms qua aantallen beter uit kan komen om iets te schuiven of om al meer in de samenstelling van het komende seizoen te spelen. We vertrouwen er op dat dit in onderling overleg of door de coach in goede banen zal worden geleid. We hopen dat iedereen deze zaterdag mee kan doen maar bij eventuele afmeldingen hopen we dat er voldoende leden bereid zijn om in te vallen in een ander team. Dit geldt zowel voor de jeugd als de senioren. Verder hopen we dat iedereen voor of na zijn of haar wedstrijd leuk blijft kijken bij de andere wedstrijden.

We wensen jullie alvast veel plezier met de wedstrijden! Maak van deze dag gebruik om in dit vreemde seizoen toch nog een keer samen te spelen met je huidige teamgenoten of om afscheid te nemen van de leden die ons gaan verlaten.

Wedstrijdschema:

D- en E-jeugd

Eerst spelen de huidige E’s tegen elkaar als viertallen. Vervolgens zullen met name de kinderen uit de E die volgend seizoen doorschuiven naar de D tegen de huidige D1 uitkomen als achttal.

11.00-11.25 E1-E2 (viertallen)

11.30-11.55 D1-E1+E2 (achttal)

A- en B-jeugd

De 2 A’s en de B spelen in een driekamp tegen elkaar.

11.00-11.25 A2-B1

11.30-11.55 B1-A1

12.00-12.25 A1-A2

Senioren

De wedstrijden van de senioren vinden na elkaar plaats zodat er eventueel nog ingevallen kan worden en zodat er voldoende scheidsrechters zijn.

12.30-13.30 S1-S2

13.30-14.30 S3-S4

De wedstrijdduur is onder voorbehoud en kan eventueel vanwege de weeromstandigheden in overleg worden aangepast.

De Kangoeroes trainen deze zaterdag op de normale trainingstijd. Zij starten om 10.00.