Wij sluiten het seizoen dankzij de verruiming van de maatregelen met tal van activiteiten af. Afgezien van de korfbaltrainingen was het aantal activiteiten voor de leden noodgedwongen tot nul gedaald. Van de verenigingsactiviteiten, waar de Soester korfballers om bekend zijn, kwam niets terecht. Toch bleven de leden trouw aan de club waardoor we nu snel de positieve sfeer weer oppakken.

Spelletjesochtend

Op 5 juni organiseerden we voor de jongste jeugd een spelletjesochtend. Op de eigen locatie aan de Henriette Blaekweg in Soest daagden we de kinderen uit in tal van spelletjes. In kleine groepjes legden de kinderen een circuit af. Gelukkig was er ook limonade om de dorst te lessen van al die inspanningen.

Wedstrijden

Op 19 juni aanstaande spelen we een onderlinge competitie. Alle leden kunnen dan in hun eigen team wedstrijden spelen tegen andere teams van de vereniging. Dat is weer eens wat anders dan de inmiddels gestarte trainingen die in de regel goed bezocht worden. We verwacchten jong en oud op het veld in een poging weer even het wedstrijd gevoel te proeven.

Verenigingsdag

Een bekende activiteit van De Eemvogels is de familiedag. Bijna elke Eemvogel stelt dan een eigen team samen van familie en vrienden. In tal van onderlinge wedstrijden strijden de sporters dan om de eer. Deze altijd bijzondere dag sluiten we altijd af met een gezamenlijke barbecue met leden en hun familie.

Als vervanger organiseren we dit seizoen op 26 juni een verenigingsdag. Alle leden worden in een willekeurig team ingedeeld om wedstrijden te spelen. De dag zal gezellig worden afgesloten met een barbecue voor de leden.

Kampdag

Helaas kan het jaarlijkse jeugdkamp niet doorgaan. Daarvoor in de plaats organiseert de verenging op 11 juli op de eigen locatie voor alle jeugdleden tal van activiteiten, de kampdag. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt een leuke dag waarin de kampsfeer zal worden benaderd. Wat er precies gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing.

En zo pakken we de draad weer op en komt de vereniging weer volop tot leven. We zijn er  klaar voor om na de zomervakantie weer helemaal te functioneren en te zorgen dat we allemaal weer de sportiviteit en gezelligheid vinden die we er altijd vonden.