Home 2019-2020 Verenigingsdag laatste informatie

Verenigingsdag laatste informatie

0
Verenigingsdag laatste informatie

Zaterdag is het eindelijk zo ver: de Verenigingsdag! Hier volgen nog een aantal belangrijke punten voor 26 juni.

Tijden

Zaterdag 26 juni is iedereen vanaf 13.30 welkom op het veld. Deze tijd kun je gebruiken om alvast met je team bij elkaar te komen, vakken te maken, tactieken te bespreken, inschieten, etc. Vervolgens klinkt om 14.00 uur het fluitsignaal voor de eerste wedstrijden. De wedstrijden duren 25 minuten. Na elke wedstrijd is een korte pauze van 10 minuten. De wedstrijden duren tot 16.45 uur.

Om drukte in de kleedkamers te voorkomen willen wij de mensen die na ronde 4 al klaar zijn vragen om gelijk te douchen. Voor de anderen geldt om na ronde 5 niet allemaal tegelijk onder de douche te springen, zodat er afstand kan worden gehouden in de kleedkamers. 

Scheidsrechters

Elk team speelt 1 van de 5 rondes niet. Tijdens deze ronde is jouw team verantwoordelijk voor het leveren van twee scheidsrechters. Bespreek onderling wie deze taak op zich nemen en mocht je thuis nog een fluitje hebben liggen, neem deze dan vooral mee. Wij zijn natuurlijk ontzettend blij dat er mensen vrijwillig willen fluiten, dus het spreekt voor zich om een beetje lief te zijn tegen de scheidsrechters! Probeer daarnaast ook even bij de andere teams te kijken of zij nog invallers nodig hebben wanneer jouw team geen wedstrijd speelt. Sommige teams hebben maar 8 spelers, dus het kan zijn dat er een invaller nodig is. 

BBQ

Rond 17.00 wordt de barbecue aangestoken. De barbecue is exclusief voor de deelnemers van deze dag. Wij willen iedereen vriendelijk verzoeken om af en toe een keertje achter de barbecue te staan om wat vlees te bakken. Wissel elkaar daarin af, zodat niemand hier al te lang hoeft te staan. Vergeet geen bord en bestek mee te nemen! De barbecue wordt gefinancierd door de Eemvogels. Drank is op eigen kosten. De kantine is tot 21.00 geopend. 

Teams

Voor het maken van de teams hebben wij geprobeerd om alles zoveel mogelijk door elkaar te gooien. Elk team heeft een naam met daarin een kleur gekregen. Probeer een shirt in deze kleur aan te doen zaterdag, zodat iedereen goed kan zien wie bij wie hoort. Bekijk hieronder bij wie jij in het team zit!

Team Oranje: Mia, Sem, Celina, Petra, John, Jeremi, Christiaan, Rianne

Team Zwart: July, Rutger, Ingmar, Maaike, Frans, Elise, Simon, Jordi

Team Rood: Anouk, Julia, Mike, Patrick, Harm, Agnes, Sander, Elisa, Nils

Team Blauw: Luka, Marit, Tethy, Franklin, Susan, Ton, Tim, Mark, Ilse

Team Wit: Stijn, Nathanja, Quin, Sara, Bram, Thyrza, Jeroen, Jesse, Hélène

Wedstrijdschema

Tijden Wedstrijd Veld Scheidsrechter
14.00 – 14.25 Team Oranje – Team Zwart 1 Team Wit
Team Rood – Team Blauw 2 Team Wit
Pauze
14.35 – 15.00 Team Oranje – Team Rood 2 Team Blauw
Team Wit – Team Zwart 1 Team Blauw
Pauze
15.10 – 15.35 Team Oranje – Team Wit 1 Team Rood
Team Blauw – Team Zwart 2 Team Rood
Pauze
15.45 – 16.10 Team Blauw – Team Wit 1 Team Oranje
Team Zwart – Team Rood 2 Team Oranje
Pauze
16.20 – 16.45 Team Oranje – Team Blauw 2 Team Zwart
Team Rood – Team Wit 1 Team Zwart

 

Wij hebben ontzettend veel zin in zaterdag en hopen dit seizoen op deze manier mooi af te kunnen sluiten!