Home 2020-2021 Laatste trainingen en start nieuw seizoen

Laatste trainingen en start nieuw seizoen

0
Laatste trainingen en start nieuw seizoen

Met in de komende weken de verenigingsdag en de kampdag als activiteiten komt het einde van het huidige seizoen snel dichterbij. In dit artikel alle informatie over tot wanneer er nog getraind kan worden en wanneer de trainingen in het nieuwe seizoen zullen starten. Lees verder voor alle informatie.

Er zal nog worden getraind tot aan de kampdag en daarmee is de week van maandag 5 juli de laatste trainingsweek. Hieronder een overzicht van de resterende trainingsdagen.

Zaterdag 26-06 Verenigingsdag

Maandag 28-06 Training (senioren)

Woensdag 30-06 Training (alle teams)

Zaterdag 03-07 Training (Oudere jeugd en senioren+ laatste training Kangoeroes)

Maandag 05-07 Training (senioren)

Woensdag 07-07 Laatste training (alle teams)

Zaterdag 10-07 Kampdag

De precieze trainingstijden voor het nieuwe seizoen volgen in de zomer. Wel is duidelijk dat vrijwel alle teams beginnen met trainen in de week van maandag 23 augustus. Dit betekent dat de senioren en oudere jeugd die maandag voor het eerst trainen en dat overige teams op woensdag 25 augustus starten. Voor de Kangoeroes beginnen de trainingen op zaterdag 28 augustus. Enige uitzondering op het bovenstaande is de selectie (S1+S2). De selectie begint een week eerder, op maandag 16 augustus, met trainen. De informatie voor komend seizoen is nog onder voorbehoud.

De TC wenst alle leden een fijne afsluiting van het seizoen alvast een mooie vakantie toe!