Zaterdag 9 april organiseert De Eemvogels weer een schutterstoernooi! Welk tweetal schiet het meeste raak? Geef je nu op om mee te doen! 

Tijdens het schutterstoernooi strijden tweetallen tegen elkaar; het doel is om als eerste 10 keer raak te schieten. Er zal een knock-out systeem opgezet worden, waarbij er uiteindelijk één tweetal de beste zal zijn! Het toernooi start om 14:30!

We dagen dit jaar alle leden (zowel jeugd als senioren) uit om een tweetal te vormen met iemand van buiten de vereniging. Dit kan zijn een vader, moeder, broer, zus, opa, oma, vriend, vriendin, etc. Let op; hij of zij mag NIET op korfbal zitten! Zo maken we het spel extra spannend. Bovendien is dit een leuke manier om een familielid of vriend(in) te laten ervaren hoe moeilijk/makkelijk het is om te scoren op een korf!

Via de link onderaan de pagina kun je je tweetal opgeven. Je kunt je ook individueel opgeven, dan word je door de organisatie ingedeeld in een team. Deelname aan het schutterstoernooi kost €5,00 per persoon. Van het opgehaalde bedrag wordt een nieuw koffiezetapparaat voor in de kantine aangeschaft! Betalen kan op de dag zelf!

Om de dag leuk af te sluiten, is het mogelijk te eten op de kantine. Voor €5,00 kun je friet met één snack eten! Hoe gezellig! Wij hebben er zin in.

LINK VOOR INSCHRIJVING