Home 2022-2023 De Eemvogels strijdend ten onder

De Eemvogels strijdend ten onder

0

Uit de resultaten van de vorige weken bleek al wel dat de teams in deze poule erg aan elkaar gewaagd zijn. Ook de thuiswedstrijd tegen Luno werd een zeer gelijk opgaande strijd. Bij rust keken de Soesters nog tegen een 5-7 achterstand aan. De gehele tweede helft bleef het gat steeds 1 verschil in het voordeel van de uitploeg. Kort voor tijd maakte De Eemvogels gelijk maar het slotakkoord en daarmee de winst was er uiteindelijk toch voor Luno. Eindstand 11-12.

Met een snelle 0-2 achterstand was de toon direct gezet voor De Eemvogels. De gehele eerste helft was de thuisploeg in de achtervolging maar dichterbij 1 verschil kwam de ploeg niet. Een dubbeslag van Maurice van Dillen was het belangrijkste wapenfeit van de Soesters die bij rust tegen een 5-7 achterstand aankeken.

Zoals wel vaker dit seizoen worden de wedstrijden echter pas in de laatste paar minuten beslist. De Eemvogels voerde de druk op in de tweede helft en met twee doelpunten van Jeremi Mast werd het gat eindelijk gedicht. In de zenuwachtige slotfase werd de wedstrijd kort voor het einde beslist in het voordeel van de uitploeg. Een teleurstelling voor De Eemvogels die echter vertrouwen kunnen putten uit de tomeloze inzet en veerkracht. Met nog twee wedstrijden voor de overgang naar de zaal is het zaak voor het team om zichzelf te gaan belonen met punten.

Doelpuntenmakers: Jeremi Mast 3x, Maurice van Dillen 2x, Jordi Mast 2x, Danielle Ras 1x, Elise Koning 1x, Jeroen van Kappel 1x, Koen van Barneveld 1x