Home 2022-2023 De Eemvogels verliest in Huizen

De Eemvogels verliest in Huizen

0

In en tegen Huizen had De Eemvogels veel moeite met de beweeglijkheid bij de tegenstander. Bij rust was er desondanks maar een verschil van drie in het voordeel van Huizen. In de tweede helft kon De Eemvogels onvoldoende aansluiting vinden en verloor het de wedstrijd met 20-14.

Huizen begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. De Eemvogels kon onvoldoende druk geven door de vele beweeglijkheid bij de tegenstander. Tot 2-2 bleef de ploeg bij maar van daaruit liep Huizen steeds verder weg. Bij rust stond het 10-7 en leek er nog best wat mogelijk.

Na rust scoorde de thuisploeg direct en dit gat van vier bleef vrijwel de gehele tweede helft staan. Telkens als De Eemvogels twee keer op rij scoorde kwam Huizen direct met een antwoord. Met de 20-14 was de eindstand bepaald.

Voor De Eemvogels een wat moeizame wedstrijd waarin het telkens net niet was. Volgende week speelt het team thuis tegen RDZ uit Zeist.

Doelpuntenmakers: Jordi Mast 5x, Koen van Barneveld 4x, Jeremi Mast 3x, Ilse van Barneveld 1x, Jeroen van Kappel 1x