Home 2023-2024 Ruime zege De Eemvogels

Ruime zege De Eemvogels

Na weer enkele weken geen competitie door alle vakanties stond afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Atlantis uit Mijdrecht op het programma. Een solide eerste helft van de kant van De Eemvogels werd beloond met een 8-0 ruststand. De 15-2 eindstand was een passend afscheid voor aanvoerder Jeremi Mast die na dit seizoen stopt.

Op het zonovergoten veld aan de Henriette Blaekweg was de start voor De Eemvogels prima. Lange aanvallen werden regelmatig goed afgerond. Verdedigend werd er helemaal niets weggegeven. Zo kon de ploeg langzaam uitlopen naar een 8-0 voorsprong.

In de tweede helft was het Atlantis dat het eerst tot scoren kwam maar daarna pakten de Soesters het scoren weer op en liep de ploeg uit naar 15 treffers. Aangezien het de laatste thuiswedstrijd dit seizoen op een zaterdag was, werd er ook stilgestaan bij afzwaaiende aanvoerder Jeremi Mast. Na bijna 25 jaar stopt hij na dit seizoen. Met twee treffers en een mooie overwinning werd er zo in stijl afgesloten.

Op woensdag 22 mei speelt De Eemvogels nog thuis tegen TZ. Daarna volgen nog twee uitwedstrijden om het seizoen mee af te sluiten.

Doelpuntenmakers: Stijn Zwart 6x, Jordi Mast 3x, Jeremi Mast 2x, Rianne van den Heuvel 1x, Nathanja Snoek 1x, Elise Koning 1x, Jeroen van Kappel 1x