Home 2023-2024 Moeizame week voor De Eemvogels

Moeizame week voor De Eemvogels

Moeizame week voor De Eemvogels

Voor de derde keer dit seizoen speelde De Eemvogels naast de standaard wedstrijd op zaterdag ook een midweekse inhaalwedstrijd. Net als eerder bleek dit ook in de afgelopen week een moeilijke opgave. Woensdag werd er in Soest tegen TZ matig gestart en kwam de inhaalrace te laat om nog terug te komen (8-11). Zaterdag werd er in Mijdrecht gelijkgespeeld tegen Atlantis (11-11).

In beide wedstrijden kwamen de Soesters nog wel voor maar was het restant van de eerste helft een prooi voor de tegenstander. In de tweede helft wist De Eemvogels zowel in Soest als in Mijdrecht goed terug te komen maar bleek dit niet genoeg voor de winst. Na het dubbele puntverlies doet het team niet meer mee voor de bovenste plaatsen. In de resterende wedstrijd op 8 juni in Utrecht wordt het seizoen afgesloten. Inmiddels is bekend geworden dat het team in grotendeels dezelfde samenstelling zal aantreden in het nieuwe seizoen.

Doelpuntenmakers: Ilse van Barneveld 3x, July Felten 3x, Nando Kraaikamp 3x, Jordi Mast 3x, Nathanja Snoek 2x, Elise Koning 1x, Jeroen van Kappel 2x, Jade Kraaikamp 1x, Jeremi Mast 1x, Stijn Zwart 1x